Ismét lecsapott a magyar jeti: Hátborzongató lényt fotóztak a Mátrában, iszonyatos szagot árasztott - Fotó

rém fotó mátrai rém Fanyűvő Mátranovák ijesztő lény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Salgótarján közelében található Mátranovák mellett évek óta látják felbukkanni azt az emberszerű lényt, aki rettegésben tartja az erdő látogatóit. Most egy fiatal srácnak sikerült lencsevégre kapnia a szörnyet.

Az ismeretlen lényt csak Fanyűvőnek nevezik. Egy helyi férfi állítólag már többször is találkozott vele, egyszer a kutyája támadt rá, de többször számoltak be róla a környéken táborozók is. Az emberalakú, de állatra is emlékeztető szörnyet sokan csak a magyar Jetiként emlegetik, aminek nemcsak a kinézete, hanem a szaga is borzalmas.

Balázs elmondása szerint a lénynek, ami lehetett akár ember, de valamiféle állat is, természetellenesen hosszú végtagjai voltak, úgy tűnt, mintha szőr borítaná a testét, és a szaga olyannyira orrfacsaró volt, hogy a hazaúton is érezték – idézi a Blikk a férfit.

A magyar Jetiről készített fotót ide kattintva nézhetitek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.