Hihetetlen történet! Egymillió forintot hagytak egy eladományozott kabátban Szegeden

Fotó / 123RF -
eladományozott kabát hihetetlen kabát egymillió forint hihetetlen történetek Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatamas összeg akkor esett ki a kabát zsebéből, amikor felakasztották az adományozásra szánt kabátok mellé a fogasra. A boltos hinni sem akart a szemének.

A napokban egy fiatal nő három kabátot vitt be az egyik szegedi boltba, ami már évek óta működteti a szabadfogas nevű jótékonysági akciót. Bárki odavihet még használható kabátokat, ruhadarabokat az utcán található akasztóra, és onnan bárki elveheti, amire szüksége van.

A szegedi hölgy azonban nem tudta felkasztani a három kabátot, mivel tele volt a fogas. A ruhákat ezért bevitte a boltba, az eladó pedig a raktárban helyezte el a kabátokat, hogy majd másnap kihelyezi a tartóra. Amikor megemelte az egyik kabátot, akkor esett ki annak a zsebéből egy boríték, amelyben egymilló forint volt.

Így üzent családjának az elhunyt édesapa (Illusztráció) Fotó / 123RF

Az eladó ismerte a fiatal nőt, és azonnal üzent neki, hogy jöjjön vissza. A nő nem értette, miért kell visszamennie, ráadásul nem is ért rá, mivel aznap temették az édesapját. Végül a boltos azt írta neki, hogy mindenképp találkozzanak a temetés előtt, mivel az apja hagyott neki valamit. Az adományozásra szánt kabátot korábban a nő apukája viselte, de a család sem tudta, hogy ennyi pénzt tartott magánál a családfő.

A szerencsének köszönhető, hogy visszakerült hozzájuk a pénz. Az adományozók többsége ugyanis be sem megy a boltba, csak felakasztják az utcán lévő fogasra a kabátokat – számolt be a történetről a Szeged Televízió.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.