Hamvaival üzent a túlvilágról az elhunyt nagymama - Videó

hamvak túlvilág videó szórás túlvilági üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többen osztják meg az interneten azt a videót, amelyen az látható, ahogy az elhunyt nagymama a túlvilágról üzen az életben maradt családtagjainak.

Az egyik TikTok-felhasználó levideózta, ahogy elhunyt nagymamájuk hamvait beleszórják a tóba. A nagyszülő kedvelte a környéket, sok időt töltött a nyugodt és csendes tóparton, így a család számára egyértelmű volt, hogy ott helyezik végső nyugalomra a mamát. Arra azonban nem voltak felkészülve, hogy a szórás során a nagymama üzenni fog nekik a túlvilágról.

@meikab98 i love you forever grandma ❤️ #fyp#family#whatmemoriessoundlike#trending♬ Cornfield Chase - Piano - Dorian Marko

A hamvakat az egyik férfi rokon szórta bele a tóba, majd kis idő elteltével a vízfelszínen kirajzolódott az "I love you", azaz a "Szeretlek" felirat. A videóban jól hallható, hogy a rokonok közül többek felsikítottak és kiabálni kezdtek a túlvilági üzenet láttán. A felvételt már 34 millióan megnézték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.