Gryllus Dorka a verbális erőszakról, a bántalmazó kapcsolatokról vall új előadásában

Forrás: Big Bang Media -
tabutéma Gryllus Dorka Simon Kornél Üvegfalak verbális erőszak bántalmazó kapcsolat erőszak Dobray Sarolta előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gryllus Dorka hatalmas fába vágta a fejszéjét, ugyanis egy olyan témáról készít előadást, amiről nem szívesen beszélnek az emberek.

A kedvelt színésznő és férje, Simon Kornél hamarosan együtt állnak majd színpadra, hogy őszintén beszéljenek a verbális agresszióról, a bántalmazó kapcsolatokról. Új előadásuk Dobray Sarolta Üvegfal című könyvéből készül.

– mesélte Simon Kornél a Life.hu-nak adott interjújában. A színész elmondta, hogy kedvesét, Gryllus Dorkát érintette meg először ez az anyag, és az ő ötlete volt, hogy a könyvből felolvasószínházi produkciót készítsenek. Remélik, hogy sokaknak erőt tudnak majd adni ezzel az előadással.

Gryllus Dorka és férje, Simon Kornél fontos témát boncolgat az Üvegfal című előadásban Forrás: Big Bang Media

"Azt gondolom, hogy a verbális erőszak egy olyan téma, amelyről beszélni kell. Sokak számára ez még mindig tabu, a párkapcsolati pszichológiának ez szerintem egy kevésbé feltérképezett része, és többet kellene vele foglalkozni. Aki ilyen helyzetben van, az többnyire nincs is tudatában azzal, hogy milyen csapdába került, és amíg ezt nem tudatosítja magában, addig ki sem tud mászni belőle."

– zárta Kornél az interjút, amit teljes egészében ide kattintva tudtok elolvasni.

Te tudod, hány fajta erőszak létezik? Most megmutatjuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.