Nincs bankszámlája, mégis milliókat keres a 12 éves kriptozseni

Forrás: Tom Maddick / SWNS/© Tom Maddick / SWNS/Tom Maddick / Swns -
kriptobányászat kriptopénz kriptozseni bankszámla NFT Benyamin Ahmed
Alig egy év alatt hatalmas vagyonra tett szert egy fiatal fiú, aki már ötévesen megtanult programozni. Tavaly dobta piacra különleges kriptovalutáját, amelyre olyan nagy volt a kereslet, hogy percek alatt elfogyott.

Benyamin Ahmed tavaly dobta piacra saját NFT-sorozatát. A 2021-ben az év szavának választott rövidítés a nem helyettesíthető tokent jelöli, amely egy olyan digitális termék, amelyből valóban csak egy létezik a világon. Ebből a kriptovalutából készített saját változatot Benyamin, ráadásul mindegyik egy vicces formájú bálnát mintáz.

A digitális érméivel már ötmillió dollár értékben kereskedtek Forrás: Tom Maddick / SWNS/© Tom Maddick / SWNS/Tom Maddick / Swns

A kis számítógépes rajzokat pillanatok alatt megvették és a mindössze 12 éves Ahmed kriptoérméivel már 5 millió dollár értékben kereskedtek.

Az iskolás fiúnak nincs bankszámlája, és eddig egyetlen fontot sem vett ki a vagyonából, amelyet nem készpénzben, hanem az Ethereum nevű kriptovalutában tárol. Sokan szkeptikusak, ám Benyamin szerint ez a valuta jövője és egyszer majd sokat fog érni mindaz, amit most összegyűjt. Egyelőre nem a pénz, hanem a tanulás motiválja, azért írja a programokat, mert szórakoztatja – írja a Northfoto.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.