Budán vett társasházat Lagzi Lajcsi: a gyerekek saját apartmant kaptak

Forrás: tv2 -
vásárlás Galambos Lajos társasház Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi a válása után úgy döntött, eladja a hatalmas birtokát, és máshol kezdenek új életet: Budán vett társasházat.

Galambos Lajos több mint 20 együtt töltött év után vált el a feleségétől, Boglárkától, de máris van olyan nő az életében, akivel el tudná képzelni az életét. A jövő azonban nem az egykori birtokon lesz, hanem Budán. Ott vett ugyanis társasházat Lajcsi, a gyerekeinek pedig saját apartmant. Az egykori kúria eladása is folyamatban van.

Forrás: tv2

"Az eladás jó irányba halad, és most szervezem a budapesti életemet, jobban mondva életünket. Bár az volt a terv, hogy vidéken építkezünk a gyerekekkel, végül közösen úgy döntöttünk, a fővárosban legyen a székhely. Persze, ennek ellenére vidéken is lesz egy bázisunk, ott, ahol ők felnőttek. Budán vettünk egy társasházat, ahol a gyerekeknek is lesz egy saját apartmanjuk. Örültem, hogy a gyerekeim szeretnének a közelembe lenni, holott választhatták volna azt, hogy mindenki külön éljen, nem haragudtam volna rájuk ezért. Minden vasárnap együtt ebédelünk, majd hosszú órákig beszélgetünk a világ dolgairól, a gyerekek terveiről, céljairól. A sok nehézség ellenére, amelyek az elmúlt években adódtak, a gyerekeimmel nagyon jó, szoros kapcsolatom alakult ki, sok időt tudunk együtt tölteni, ami kárpótol azért, hogy kiskorukban a sok munka miatt nem lehettem velük annyit, mint szerettem volna" - mondta a Blikknek Lajcsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.