Farkas Ricsi megrázó tragédiája: 50 percig küzdöttek a nagybeteg fiú életéért

Forrás: Facebook -
betegség Farkas Ricsi élet 50 percig küzdöttek az életéért gyász nagybeteg tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot megrázta a hír, hogy két évtizedes küzdelem után végül örökre lehunyta a szemét a ritka betegséggel küzdő fiú.

Farkas Ricsi halálhírét a családja jelentette be a megsegítésére létrehozott Facebook-oldalon. Március végén még nem árulták el, mi vezetett a fiú tragédiájához, tegnap viszont kiderültek a megrázó részletek Ricsi utolsó hónapjáról.

"Szegénykém bevizesedett, beödémásodott, próbálták lehajtani a tüdejéről, a kis testéről a vizet, de nagyon nehéz volt, mert Ricsikének nem volt egyszerű semmilyen gyógyszert beállítani" – mesélte a részleteket a megtört édesanya a Tényeknek.

Forrás: Facebook

A riportban elhangzik, hogy Ricsi egy hónapig kórházban volt, de végül annyit javult az állapota, hogy hazatérhetett. A szülők egész éjjel figyelték a fiukat és este még semmi jelét nem látták annak, hogy bármi rosszra fordulhat. Hajnali ötkor is rendben voltak az értékek, de tíz perccel később eszméletét vesztette a nagybeteg fiú. A szülők azonnal mentőt hívtak, közben megpróbálták újraéleszteni a gyermeküket. A kiérkező mentősök ötven percig küzdöttek az életéért, de nem sikerült megmenteniük.

Farkas Ricsi idén nyáron ünnepelte volna a 20. születésnapját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.