Tündéri fotó: G.w.M. a gyerekeivel töltötte a napot

G.w.M Nagy Melanie gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az utóbbi hetekben attól volt hangos a sajtó és a közösségi média, hogy Kulcsár Edina új szerelme, G.w.M. és exe, Nagy Melanie válogatott sértéseket vágtak egymás fejéhez, úgy tűnik, ha csak egy napra is, de csitultak a kedélyek.

A rapper és volt párja között rengetegféle sérelem miatt alakult ki a jelenleg is forrongó konfliktus, mostanában viszont legtöbbször a kicsik láthatásának körülményei és a gyerektartás összege miatt kaptak össze. Melanie korábban elmondta, hogy elege lett, bíróságon akarja rendezni nézeteltéréseiket, ám ettől függetlenül mindketten arra törekszenek, hogy gyermekeikre ne hasson ki túlságosan kettejük viharos viszonya – G.w.M. újonnan feltöltött instafotója is erről tanúskodik.

– fűzte a kedves képhez a sztár, majd a biztonság kedvéért hozzátette, hogy a kocsi természetesen álló helyzetben volt, amikor a szelfi készült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.