Ismét könnyekig meghatotta a közönséget Amelia, a hétéves ukrán kislány

Forrás: BBC -
Ukrajna Wales Orosz-ukrán háború Jégvarázs orosz ukrán háború kórusfesztivál ukrán himnusz Amelia Legyen hó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amelia egyike azoknak az ukrán gyerekeknek, akik elmenekültek hazájukból a február végén kitört háború miatt. A kislány azzal szerzett magának ismertséget, hogy egy bunkerben bujkálva énekelte el a Jégvarázs betétdalát.

A hétéves ukrán kislány élete fenekestül felfordult. Nemcsak azért, mert el kellett hagynia az otthonát, hanem azért is, mert a videója vírusként terjedt az interneten. Úton-útfélen megismerik, és egyre több helyre meghívják, hogy közönség előtt is megmutathassa énektehetségét.

Amelia, az ukrán menekült kislány ezúttal egy kórusfesztivál közönségét nyűgözte le Forrás: BBC

Pár héttel ezelőtt egy lengyel jótékonysági koncerten lépett színpadra, most viszont egy walesi kórusfesztiválon nyűgözte le a közönséget.

Amelia az S4C éves kórusfesztiválján, a Côr Cymru-n állt színpadra és elénekelte az ukrán himnuszt. A közönség álló tapssal jutalmazta a hétéves ukrán menekült kislányt, aki Lengyelországban talált átmenetileg menedékre – írja a BBC.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.