Szinte mindenét elveszítette Varga Irén, a népszerű internetes celeb

Forrás: Facebook/Varga Irén -
YouTube balhé videók nézettség tartalom varga irén megtekintés botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesebb mint két év alatt több mint tízmilliós össznézettséget produkált Varga Irén hivatalos YouTube-csatornája. Az internetes celebritás tavaly ősszel beindította saját énekesi karrierjét, és az azóta megjelent négy számát imádja a közönség. Most viszont majdnem mindenét elveszítette.

Varga Irén (vagy művésznevén Mahiana Rosszallo) rendszeresen töltötte fel a világhálóra az új videós tartalmakat, amelyeket százezrek vártak hétről hétre. A szórakoztató kisfilmek nagy sikert arattak, hiszen Irén a legkülönfélébb, bizarr recepteket próbálta ki, de készített éneklős, sminkelős és utazós videókat is. Ezek azonban most mind eltűntek.

Varga Irén elbukta milliós nézettségét Forrás: Facebook/Varga Irén

A Ripost szerint a YouTube-csatornát és Irén hivatalos Facebook-oldalát nem a nő, hanem a menedzserei kezelték, akik minden tartalmat letöröltek a platformokról. Az internetes celeb munkája így kárba veszett, hiszen milliós össznézettségű videókat szedtek le az oldaláról. Irén egyelőre csak a hivatalos TikTok-csatornáján keresztül tud kommunikálni a rajongókkal, úgy tűnik azt ő maga kezeli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.