Itt jelenik meg a botrány után először a nyilvánosság előtt Solti Ádám és felesége

Forrás: Instagram/Solti Ádám -
Solti Ádám Drágám, add az életed! Solti Berni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Solti Ádám és Solti Berni magánéleti válságukról nemrég rántották le a leplet. Kiderült, hogy Ádám éveken át szeretőt tartott, akitől gyereke is született titokban, erről beszéltek, hamarosan pedig együtt szerepelnek majd a tévében.

Solti Ádám meglepő drámáról vallott: kiderült, hogy a színész szeretőt tartott, méghozzá éveken keresztül és gyermeke is született a nőtől. Felesége, Solti Berni megbocsátott párjának úgy, hogy közben ők is régóta próbálkoznak azzal, hogy gyermekük szülessen. Miután a történtek nyilvánosságra kerültek, a pár eltűnt az Instagramról, de már oda is visszatértek, és hamarosan közösen szerepelnek majd a TV2 Drágám, add az életed! című műsorban - írja a Story Magazin.

Solti Ádám és felesége, Berni hamarosan együtt szerepelnek Forrás: Instagram/Solti Ádám

"Nagyon élvezzük az ilyen típusú műsorokat, ahol párban játszhatunk, versenyezhetünk, és megismerhetjük, megmutathatjuk olyan oldalunkat is, amire a hétköznapokban nincs lehetőségünk. (...) Nagyon jó élmény volt a vetélkedőben részt venni, ami, úgy érzem, még inkább összekovácsolt minket, és megerősítette a kapcsolatunkat" - mondta Ádám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.