A bíróságon feszült egymásnak G.w.M és exe: Nagy Melanie a gyerektartásért harcol

Forrás: RTL -
gyerektartás G.w.M exe G.w.M bíróság Nagy Melanie per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben a rapper új szerelmének, Kulcsár Edinának sikerült hamar és látszólag békésen lezárnia a Csutival közös életét, és a válással kapcsolatos ügyeket a nyilvánosságtól távol intézték, addig a zenésznek ez nem megy olyan zökkenőmentesen.

Olyannyira elmérgesedett a viszony Varga Márk és volt felesége, Nagy Melanie között, hogy nem sikerült négyszemközt, békés úton rendezni a gyerektartás kérdését. A felek most a bíróság előtt igyekeznek pontot tenni az ügy végére, ám ahogy azt az utóbbi hónapok csatározásai alapján sejteni lehetett, ez nem lesz fáklyásmenet.

– ezt nyilatkozta még márciusban G.w.M, aki szerint exe csillagászati gyerektartási összeget követel tőle. Az akkor beígért bírósági tárgyalásra pedig most, a napokban került sor, ám a Blikk információi szerint egy alkalom nem volt elég ahhoz, hogy a felek rendezzék az ügyet.

Nagy Melanie Forrás: RTL Klub

A rádiós műsorvezetőként dolgozó kétgyermekes anyuka egykor hatalmas karrierlehetőséget dobott el magától, ugyanis a nemzetközi kapcsolatok és a nukleáris fegyverkezés szakértőjeként dolgozhatott volna az amerikai elnök mellett a Fehér Házban. Állítása szerint Márk azonban nemcsak ettől, hanem énekesnői karrierjétől is megfosztotta, most pedig kénytelen egyedül, egy fizetésből nevelni a közös gyerekeket.

A gyerektartás összegét a bíróság állapítja majd meg, és ehhez figyelembe veszik mindkét fél anyagi helyzetét, valamint a gyerekek igényeit, szükségleteit is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.