Rémálom a nyaraláson: egy elhagyatott strandon erőszakolta meg lányát a 70 éves férfi

Forrás: Shutterstock -
strand megerőszakolás erőszak megerőszakolt lány nyaralás rémálom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves brit nőt Görögországban erőszakolta meg a saját apja. A rendőrség azóta letartóztatta és nemi erőszakkal vádolta meg a 70 éves férfit.

Hihetetlen dolog történt egy családi nyaraláson Kréta szigetén: egy 70 éves brit férfi megerőszakolta saját lányát. A 34 éves nő az eset után feljelentést tett a rendőrségen, és elmondta, hogy megtámadták Malia városában. A rendőrség a nyomozás során átnézte a biztonsági kamerák felvételeit, amin jól látszott, hogy az apa együtt ivott lányával egy bárban, később pedig obszcénul viselkedett a nővel.

Bár a nő jelezte apjának, hogy ez a viselkedés nem tetszik neki, a férfi arcon ütötte őt, követte az utcán, majd egy elhagyatott strandon megerőszakolta -írja a Bors a Daily Mail cikke alapján.

Forrás: Shutterstock

A nő testén lévő sérülésekből arra lehet következtetni, hogy a férfi a szexuális erőszak közben is bántalmazta a lányt kövekkel, faágakkal. Bár a 70 éves férfit letartóztatta a görög rendőrség, ártatlannak vallotta magát, és azzal védekezett, hogy nagyon sokat ivott, ezért semmire sem emlékszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.