Ez történt Curtis lemondott koncertje előtt: megszólalt a település egyik vezetője

Forrás: TV2 -
Monorierdő lemondott koncert beugrás G.w.M Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július elején bombaként robbant a hír, hogy Curtis és Majka zenészpárosa ismét, ám ezúttal már véglegesen is szakított, így a két rapper külön utakon folytatja tovább. A döntés oka az volt, hogy Curtis nem jelent meg az egyik fellépésen, és ezzel veszélybe sodorta a koncertet, így a stáb megélhetését.

A hírt követően szárnyra keltek a pletykák, miszerint Curtis ismét a drogok miatt került rossz állapotba, sőt azt is olvashattuk, hogy báratainak kellett rátörniük a zenészre az ajtót. A rapper azt ígérte a rajongóinak, hogy megpróbálja helyre rakni magát, hogy ismét koncertezhessen, viszont múlt szombaton újfent cserbenhagyta közönségét.

Curtis szombaton este Monorierdőn lépett volna fel, de nem jelent meg a koncerten.

– mondta Monorierdő alpogármestere a Blikk azon kérdésére, miszerint milyen indokkal mondta le Curtis a fellépést.

Forrás: TV2

Az esti szórakozás végül nem maradt el, ugyanis a szervezők átvariálták a programot. Az Irigy Hónaljmirigy show-ja előbb elkezdődött, Curtis helyére pedig G.w.M ugrott be. Curtis újabb botránya a rajongóknál is kiverte a biztosítékot, és többen is azt írták, hogy nem mennek többet a rapper koncertjeire.

A lap megkeresett egy koncertszervező szakembert, aki azt nyilatkozta, hogy a rapper jó eséllyel elesik az őszi szezontól, mivel jelen pillanatban senki sem bízik abban, hogy az előre leszervezett fellépéseket mind megtartja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.