"Kerestem a kiutat testem sötét rabságából" - így búcsúztatták a darázscsípés miatt elhunyt zenészt

kóma Ribarics Tamás darázscsípés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar rockzenész, Ribarics Tamás 13 napig feküdt kómában, miután megcsípte egy darázs. A kedvenc dalait hallgatva távozott az élők sorából.

Elhunyt a Tales Of Evening zenekar gitárosa, Ribarics Tamás. 13 napig küzdöttek az életéért egy darázscsípés után, ám a szervezete feladta a harcot. Még a zene gyógyító erejével is próbálkoztak, de sajnos hiába. A szomorú hírt a zenekar jelentette be a közösségi oldalán, ahol a zenész nevében elbúcsúztak mindenkitől.

Forrás: Shutterstock

"Tudom, hogy több ezren szorítottatok nekem, imádkoztatok értem, és a mai napon 10:55-ig kerestem a kiutat testem sötét rabságából. Sajnos, nem találtam meg a hozzátok visszavezető utat. Könnyezve, egyik kedvenc dalommal a fülemben elmentem örökre..." - üzenték.

Zenésztársai a Tales of Evening oldalán búcsúztak. "Nincsenek szavak a történtekre. Most csak a rengeteg, felbecsülhetetlen értékű szeretetre és odaadásra tudunk gondolni, amit tőle kaptunk. Mindig velünk maradsz" - idézi a Blikk a sorokat..

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.