Nőgyógyásznak, ügyvédnek és közjegyzőnek is kiadta magát egy 24 éves csaló

Forrás: Shutterstock -
nőgyógyász vizsgálat rendőrség ügyvéd csaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal férfi nőgyógyásznak adta ki magát Pécsett, és több nőt is megvizsgált, akiktől mintát vett, majd kezelést javasolt számukra. 

2022. június 29-én őrizetbe vették azt a darányi férfit, aki először orvosnak adta ki magát, majd ügyvédnek, később pedig eljátszotta a saját halálát, így 12 millió forintot kicsalva gyanútlan áldozatától.

A gyanú szerint a férfi 2022 tavaszán nőgyógyásznak adta ki magát, és több alkalommal is megvizsgált három sértettet, akiktől mintákat vett, és kezelést ajánlott.

illusztráció Forrás: Shutterstock

Azzal is gyanúsítják, hogy 2021. novembere és 2022. júniusa között egy másik sértettel, magát ügyvédnek kiadva baráti kapcsolatot épített ki, majd miután áldozata bizalmába férkőzött, egy másik személynek adva ki magát, elhitette vele, hogy "ügyvéd barátja" meghalt. Ezután további személyeknek hazudva magát, pénzt kért a temetésre és a hagyatéki eljárásra, így közel 12 millió forintot kicsalva "barátjától".

A férfi ellen kuruzslás, valamint jelentős kárt okozó csalás miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.