Boris Becker spermalopással vádolta lánya anyját: a gyerek most magára hagyta apját a börtönben

Forrás: Instagram/Anna Ermakova -
börtönbüntetés Anna Ermakova spermalopás sperma Boris Becker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korábbi világelső teniszcsillag nemcsak tehetségéről és sikereiről, hanem botrányairól is híres. Boris Becker magánélete karrierje csúcsán is állandó beszédtémaként szolgált, és úgy tűnik, ez mára sem változott meg.

Becker pár hónapja azért került ismét a címlapokra, mivel szándékosan elrejtette azon vagyontárgyait, melyek eladásából törleszthette volna adósságát a behajtók felé. Ezzel megszegte a brit csődeljárási törvényt, a bíróság pedig az előzetesen híresztelt hét helyett két és fél év börtönre ítélte a német legendát.

A rácsok mögött közel sem fényűző Boris Becker élete: olyan hírek láttak napvilágot, miszerint egy balhéktól hangos, patkányokkal teli helyen tölti büntetését, ahol ráadásul csak hetente kétszer zuhanyozhat. Ha mindez nem lenne elég, saját lánya sem látogatja az ötvenes éveiben járó, visszavonult teniszezőt.

Anna Ermakova Boris Becker lánya Forrás: Instagram/Anna Ermakova

Beckernek az ezredforduló környékén született egy lánya egy orosz pincérnőtől. A teniszező akkor tagadta a pletykákat, és azt állította, hogy mindössze csak orálisan szeretkezett a megnevezett hölggyel.

A sportoló ügyvédei megvádolták az orosz pincérnőt, hogy a szájában ellopta Boris spermáit, majd azzal megtermékenyíttette magát. A vádakat később visszavonták és Becker elismerte az apaságot, de csak 2007 után kért lányára, Annára az anyával közös felügyeletet, mivel úgy érezte, a nő nem neveli megfelelően a gyereket.

A 22 éves Anna jelenleg végzős művészettörténet-hallgató, aki szakdolgozatára és vizsgáira koncentrált az elmúlt hetekben, ezért sem látogatta meg még vér szerinti édesapját.

– idézte a Bors Anna szavait, aki a Bunte lapnak nyilatkozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.