160 ezer forintba került egy éjszaka II. Erzsébet egykori birtokán: bárki kibérelhette a rezidenciát

Forrás: shutterstock.com/LizCoughlan -
Airbnb királyi család birtok Sandringham II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nappal a királynő halála előtt került fel az ingatlan az egyik legnagyobb szállásfoglaló oldalra. A szabad férőhelyek száma pedig szinte percek alatt betelt majdnem két évre előre.

A sandringhami kastély II. Erzsébet királynő tulajdonában állt. A rezidenciához tartozó hatalmas birtokon található az a kertes ház, amit szeptember elején valaki elérhetővé tett az Airbnb weboldalán. Az ominózus ingatlan egykoron a sandringhami birtok főkertészének otthona volt. Az épületben négy hálószoba, ugyanennyi fürdő található és egyszerre akár nyolc vendég is megszállhat benne.

A sandringhami kastély birtokán áll az a rezidencia, melyet bárki kibérelhetett Forrás: shutterstock.com/LizCoughlan

A hirdetés megjelenése után szinte perceken belül elfogyott minden foglalási lehetőség 2024 augusztusáig. Egészen mélyen a zsebébe kellett nyúlnia annak, aki meg szeretett volna szállni a királyi család birtokán álló épületben, ugyanis egy éjszaka 400 dollárba, átszámítva 160 ezer forintba került. Az élet azonban közbeszólt és a hirdetés lekerült az oldalról.

Nem sokkal azután, hogy a királynő szeptember 8-án elhunyt, az Airbnb az ingatlanhirdetést az uralkodó iránti tiszteletből eltávolította. Azok, akik már lefoglalták és kifizették a díjat, visszakapják a pénzüket – írja a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.