"Született nulla" és "retek": egymásnak estek Vera gazdasszony kiszemeltjei

Forrás: RTL Klub -
vita parázs vita Házasodna a gazda Vera gazdasszony RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan eldől, ki nyeri el a Házasodna a Gazda főszereplőinek szívét. Vera gazdasszonyért még többen is harcban vannak, ám a felek között vágni lehetne a feszültséget. A két Krisztián a ház asszonyának távollétében többször is összeszólalkozott.

Vera gazdasszony távollétében mind a két Krisztiánnak megvoltak a feladatai, melyeket el kellett végezniük a tanyán. Az egyikük felvetette, hogy mi lenne, ha közösen csinálnák meg a munkát, úgy gyorsabban haladnának, ám a másik nem kért a névrokon társaságából. A feszültség nőttön-nőtt, végül parázs szóváltásban csúcsosodott ki.

Házasodna a Gazda Forrás: RTL Klub

Krisz szóvá tette, hogy Krisztián nem volt katona, és nem is bírta volna a kiképzést, mire a férfi visszavágott, hogy Krisz pedig a tanyán nem élné túl... Ezután olyan szidalmak röpködtek, mint a "született nulla" és a "retek", majd Krisz megfogadta, hogy ezentúl egy szót sem szól vetélytársához.

A jelenetről készült videót ide kattintva találjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.