Ismét kórházba került Gábor Zsazsa özvegye: ezúttal Berlinben támadták meg a herceget

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jonathan Leibson -
Gábor Zsazsa özvegye Frédéric von Anhalt támadás Gábor Zsazsa Berlin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, augusztusban a Duna-parton támadta meg a herceget egy ötfős banda, akik az összes nála található értékét elvették. A német üzletembert nemrég megint megtámadták, ezúttal Berlinben.

Gábor Zsazsa özvegyét augusztusban a Duna-parton támadta meg egy ötfős banda, akik az összes nála található értékét elvették. Valószínűleg a rablók kifigyelték, a 79 éves férfi ugyanis nem keltett feltűnést: szabadidő nadrágot és pulóvert viselt. A herceg azt sajnálja a legjobban, hogy a tolvajok elvitték a több mint 11 millió forintot érő karóráját is.

Az üzletembert a napokban újra megtámadták, ezúttal Berlinben - írja a Blikk.

Ismét kórházba került Gábor Zsazsa özvegye: ezúttal Berlinben támadták meg a herceget Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jonathan Leibson

"Lehet, azért, mert idősebb vagyok és egyedül sétáltam megint, célponttá váltam. Az történt ugyanis, hogy megint megtámadtak, ezúttal ketten.

Amikor a német fővárosban járok, mindig a Brandenburgi kapu közelében lévő Adlon Hotelben szállok meg, és szeretek a környéken sétálni. Egészen Charlottenburg városrészig szoktam elmenni a Tiergarten nevű parkon keresztül.

Most is ez történt, amikor ketten megpróbálták elvenni az értékeimet, bár nem jártak sikerrel, mert nem volt nálam semmi. Ám az egyik bordám eltört a támadásban, így kórházba vittek, ahol egyébként megtettem a feljelentést is"

- magyarázta Anhalt herceg, aki a történtek ellenére a jövőjét továbbra is Európában, azon belül is Budapesten képzeli el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.