öngyilkossági kísérlet apostagi késelés fagyálló Apostag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rémisztő üzenet fogadta a napokban a Bors egyik kollégáját. A lap újságírója ugyanis azzal szembesült, hogy az apostagi késelés egyik érintettje el szeretné dobni az életét.

Az események gyökeréhez egészen idén szeptember közepéig kell visszamennünk. Ekkor történt ugyanis az apostagi késelés, mely során egy angoltanárként dolgozó nő kis híján halálra szurkálta saját, hatéves kislányát. A nőről időközben kiderült, hogy mentális betegségben szenved, és többször sem vette be a számára felírt gyógyszereket.

Az orvosoknak sikerült megmenteniük a kislány, Fanni életét, ám a gyermek sorsa még kérdéses. Az édesapja szeretné magához venni Fannit, ám mivel nem az ő nevén anyakönyvezték, és papíron nincs köze a gyermekhez, bíróság előtt kell igazolnia az apaságot.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfit a szörnyű eset után megkereste a Bors, aki most ismét felvette a kapcsolatot a lappal. A férfi azonban nem örömteli fejleményről számolt be, hanem üzenetben közölte az újságíróval, hogy végezni fog magával.

Új párja kidobta, és ez volt az utolsó csepp a pohárban. Pár évvel ezelőtt egy másik kapcsolatból született kisfia közvetlenül a szülés után életét vesztette, és annyira megviselte az, hogy majdnem kislánya is meghalt, hogy múlt pénteki üzenetében azt írta, megy elhunyt kisfia után.

– írta a férfi a Borsnak, aki azt is elárulta, fagyállót fog inni. A lap azonnal értesítette a mentőket és a rendőrséget, akik még idejében megtalálták a férfit, így sikerült elkerülni a tragédiát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.