Árpa Attila drogbotránya: "Sokan azt gondolják rólam, hogy egy milliárdos rosszfiú vagyok"

drog drogbotrány Árpa Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attilát drogterjesztéssel vádolják, a tárgyalások ebben az ügyben folyamatban vannak. A színész leszögezte, nem árult és nem kínált soha kábítószert, de volt idő, amikor fogyasztott.

A drogterjesztéssel megvádolt Árpa Attila ellen 2019. március 22-én indult nyomozás. Ha beigazolódnak a vádak, Árpa Attila kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztésre számíthat. A színész a hot! magazinnak mesélt arról, hogy mennyire viseli meg a jelenlegi helyzet.

Árpa Attila a drogbotránya: "Sokan azt gondolják rólam, hogy egy milliárdos rosszfiú vagyok" TV2

"Amikor az ügy kirobbant, a sajtó drogbárónak titulált, de az utolsó tárgyaláson már csak egy online újságíró volt jelen. Minden csoda három napig tart. Azt már rég megtanultam, hogy a presztízsből nem lehet párizsit venni a sarki boltban.

Sokan azt gondolják rólam, hogy egy milliárdos rosszfiú vagyok, aki a médiában megcsinálta magát. Nem vagyok milliárdos, és a rosszfiú sem igaz. Lehet, hogy lennének milliárdjaim, ha igazából is rosszfiú lennék"

- magyarázta Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.