Előre látta Béres Anett balesetét az asztrológus: ő mégsem vette komolyan a jóslatot

Forrás: TV2 -
Béres Anett baleset asztrológus jóslat teaszeánsz ayahuasca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július közepén az egész országot lázban tartotta a hír, miszerint félmeztelenül, öntudatlan állapotban találtak rá Siklós közelében egy magyar realitysztárra. Azóta kiderült, hogy Béres Anettről szóltak a hírek, aki többedmagával egy teaszeánszon vett részt, és ezt követően szerezte súlyos sérüléseit.

Anett bepánikolt és elmenekült a szeánsz helyszínéről. Nem tudni, pontosan hogyan, de eltört a lába, a csigolya- és sarokcsontja. Az orvosok szerint millimétereken múlt, hogy nem lett igazán komoly baja. A sérülések viszont így is súlyosak voltak, és hosszú kórházi kezelés, valamint rehabilitáció várt és vár még Anettre. Az egykori villalakó azonban napról napra jobban érzi magát.

A baj azonban lehet, hogy elkerülhető lett volna, ha Anett figyel asztrológusa szavaira:

"Mostanra szinte el is felejtettem, hogy akkor azt mondta, vigyázzak magamra, mert komoly egészségügyi baj érhet. Akkor azt gondoltam, arra utal, hogy talán koronavírusos leszek, de csak legyintettem, hiszen egész életemben egészséges, sportos életmódot folytattam, s rendszeresen szedek vitaminokat is."

Béres Anett Forrás: TV2

– mesélte a Blikknek Anett, akit nemrég ismét megműtöttek: kiszedték a lábából a csavarokat, és hétfő óta már az anyukájánál lábadozik. Nem könnyű számára a semmittevés, de kihasználja az időt, a nyugalmat és a csendet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.