Mindenki Berki Krisztián táncos videóit nézi a neten: Csuti is megszólalt az ügyben

táncos videó Tiktok Szabó András Csuti tánc Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián idén májusban vesztette életét. A tragikusan fiatalon elhunyt médiasztárról karrierje során számtalan videó készült, és mint tudjuk, ha valami egyszer felkerül az internetre, az ott is marad.

A médiasztár videói azonban nemrég vírusként kezdtek terjedni a népszerű közösségi médiás platformonok, elsősorban a TikTokon. Berki Krisztián egykori szórakoztató videóit, melyeken a néhai sportoló és celebritás látható, hozzá nem köthető profilok és felhasználók töltik fel és osztják meg.

@berkimazsi

,,Akkor is nyomjuk ha fonnyad a bőr”

♬ A csúcson túl - Majka & CURTIS & Nika

A Bors megkereste Csutit, aki nemcsak tévéműsorok szereplője, hanem médiaspecialista is, hogy kikérjék a véleményét az ügyben:

"Ez inkább morális kérdés, hiszen ki az, aki egy halott ember videóit lopja el és teszi közzé a sajátján? Persze az is kérdés, hogy milyen célból teszi mindezt? Egy biztos, manapság még nem tökéletes a szabályozás, de egy nyilvános-üzleti oldalon megosztott tartalom bárki számára elérhető" – kezdte Csuti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.