Rosszul lett és összeesett: kollégái küzdöttek a 26 éves pedagógiai asszisztens életéért

szívritmuszavar halál tanár meghalt rosszullét pedagógus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongásig szerették a gyerekek és a kollégái is a 26 évesen elhunyt Tiffany Walsht, aki munkahelyén lett rosszul és esett össze. 

A fiatal pedagógiai asszisztens élteéért kollégái, majd a mentősök is közdöttek, de nem sikerült megmenteni. A családja úgy tudja, Tiffany szívritmuszavarban halt meg.

Forrás: Shutterstock

Édesanyja, Catherine Walsh lányáról azt mondta, hogy szeretett huncutkodni, folyton nevetett, maga volt a megtestesült öröm:

"A vidámsága Fertőző volt, az emberek rajongtak érte. Amikor belépett egy szobába, mindenki rá figyelt. Nagyon közel álltunk egymáshoz. Még mindig csak hívom és hívom, de nem veszi fel a telefont. Képtelen vagyok felfogni, hogy nincs többé" - mondta összetörten a Mirrornak.

Egykori munkahelye, a Thomas Bewick iskola közleményt adott ki, melyben leírják, hogy noha Tiffany még csak rövid ideje dolgozott velük, nagyon szerették:

"Szerette a munkáját, és csodálatos kapcsolatokat kezdett kiépíteni a kollégkkal és a diákokkal is. Mindannyiunknak hiányozni fog".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.