Figyelemelterelésként használtak egy vajúdó nőt a menekültek: kiderült, hogy átverés volt az egész

átverés figyelemelterelés menekült Barcelona reptér Marokkó migráns
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marokkóból Törökországba tartott egy menetrend szerinti járat, amikor beindult a szülés egy állapotos nőnél. A pilóta megszakította az utat és Barcelonában landolt, ám ekkor nem várt fordulatot vett a kényszerleszállás.

A repülőgép megállt a barcelonai reptéren, a légiutaskísérők pedig igyekeztek segíteni a vajúdó nőnek. A hölgy közben azt állította, hogy elfolyt a magzatvize, és miközben mindenki a kismamával volt elfoglalva, a gépen utazó marokkói férfiak nagy része menekülőre fogta.

A repülőn utazó 28 marokkói férfi a kifutópályán indult meg, menekülésüket pedig több biztonsági kamera is rögzítette. A biztonságiak 14 férfit elfogtak, a többieket még mindig keresik a hatóságok. A vajúdó nőt időközben beszállították a kórházba, ahol kiderült, hogy ugyan valóban állapotos, de nem indult be nála a szülés. A kismamát gyanúsítottként hallgatták ki – írja a Bild cikke alapján a Ripost.

A lap felidézi, hogy tavaly is történt egy ehhez hasonló eset: akkor egy magát cukorbetegnek hazudó férfi miatt kellett leszállnia egy Marokkóból indult gépnek Spanyolországban: akkor 21 migráns fogta menekülőre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.