Kimaradt a műsorból: Gáspár Evelint a forgatáson alázta meg a luxusfeleség férje

vita balhé Hal a tortán Gáspár Evelin Polgár Tünde Gáspár Bea botrány Polgár Árpád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi hangulatban zajlott a Hal a tortán szerda esti adásának forgatása. Először az aktuális házigazda, Polgár Tünde szólalkozott össze a műsorvezetővel, Gáspár Beával, majd utóbbi lányát támadta le a luxusfeleség férje.

A Hal a tortán e heti adásában Gáspár Evelin, Erdélyi Mónika, Polgár Tünde, Zámbó Árpy és L.L. Junior szerepel és bár eddig sem volt eseménytelen a produkció, a szerdai epizód minden korábbinál botrányosabb volt. Legalábbis a kamerák mögött, ugyanis a legnagyobb vita nem került bele a végleges változatba.

Az epizód azzal kezdődött, hogy Gáspár Bea, a műsorvezető szembesítette Polgár Tündét azzal a pletykával, miszerint miatta és a többi luxusfeleség miatt nem kerülhetett be a róluk szóló realitybe. Tünde szerint erről szó sincs, nem fúrta ki senki Beát. Az igazi balhé azonban ezután jött, viszont ezt már nem láthatták a tévézők. Nekik csak az lehetett furcsa, hogy a luxusfeleség férje, Polgár Árpád az adás végére eltűnt a képernyőről.

Polgár Árpád Forrás: TV2

"Fogalmazzunk úgy, hogy különös este volt" – kezdte a Borsnak Gáspár Evelin. "Pici csúszással érkeztünk meg Tihanyba és még ott is várnunk kellett, ezért én megkérdeztem, hogy mi történt. Erre Tünde férje válaszolt és azonnal meg is fagyott a levegő, pedig addig jó hangulat uralkodott a társaságban. Közölte velem, idézem:"

Evelin szerint sütött a megvetés Polgár Árpád szavaiból és amikor tisztázni szerette volna a helyzetet, a műkereskedő üzletember letámadta és közölte vele, hogy akár el is mehet, majd semmirekellőnek nevezte. Az idősebbik Gáspár-lány ekkor majdnem otthagyta a forgatás helyszínét.

Evelin végül maradt, leforgatták az adást, de szerinte érezhető a rossz hangulat a képernyőn.

Frissítés: Polgár Árpád Facebook-oldalán reagált az incidensre, nyilatkozatát ide kattintva olvahatod el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.