Így néz ki Damu Roland sírja: egy éve nincs köztünk a sorozatsztár

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Damu Roland temető Farkasréti temető sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikus sorsú, egykor elképesztően népszerű sorozatsztár, Damu Roland tavaly év végén örökre lehunyta a szemét. Az életében sem volt nyugta, de halála nem várt indulatokat szított.

Hosszú ideje betegeskedett már Damu Roland, amikor 2021 végén megtámadta szervezetét a koronavírus. Kezdetben jól viselte a fertőzést, azonban hamar romlani kezdett az állapota és mélyaltatásba került. A covid végül legyőzte, ám halála után sem lelhetett békére. A sajtó heteken át családja viszálykodásától volt hangos, ugyanis a rokonok abban sem tudtak megegyezni, hol és kik temessék el a népszerű színészt.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A tragédia óta eltelt egy év: Damu Rolandot elhelyezték végső nyughelyén, a Bors munkatársa pedig nemrég kilátogatott a sírhoz, melyen friss vágott virágot és gyönyörű koszorút fotózott.

A friss képeket ide kattintva tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.