Egymásnak estek a kommentelők Kulcsár Edina eljegyzési posztja alatt

Forrás: TV2 -
eljegyzés G.w.M gyűrű Kulcsár Edina eljegyzési gyűrű hozzászólás kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina élete idén mesés fordulatot vett, ami látva az év eleji történéseket, sokakat meglephetett. Nemcsak rátalált a szerelem, de boldogabbnak tűnik, mint valaha.

Az egykori szépségkirálynő és influenszer a nyáron állt nyilvánosság elé, hogy megossza követőivel az örömhírt, hogy állapotos. Edina a harmadik gyermekét várja, ám az érkező pici lesz az első közös babája mostani szerelmével, G.w.M-mel. Ahogyan azt többen is sejtették, a lánykérés sem váratott sokáig magára, a rapper pedig különleges alkalmat választott az eljegyzéshez.

Edina kezét ugyanis egy nappal születésnapja előtt kérték meg, a gyűrűről pedig egy rövid videót is közzétett saját Instagram-oldalán. A kommentelőket viszont megosztja a poszt, és míg egyesek gratulálnak az ifjú párnak, mások nem osztoznak az örömükben.

"Edina, gratulálok! Nagyon sok undok ember van, nézzetek át felettük... minden baj nekik, az is, ha más boldog és ezt megosztja" – írta az egyik hozzászóló.

Kulcsár Edina és G.w.M Forrás: TV2

– kommentelte valaki ironikusan a kép alá.

Az egyik legtöbb lájkot kapott hozzászólás alatt viszont egymásnak estek Edina követői.

"Nagyon szimpatikus voltál, de ez a töménytelen rongyrázás és állandóan bizonygatás, hogy mennyire boldogok vagytok, már az ellenkezőjét váltja ki belőlem. Kezdesz átmenni extra cringe kategóriába, pedig alapvetően egy értelmes nő lennél. Aztán meg csodálkozol, ha szétszed a média és nem értik, mi ez a pálfordulás. Miért akarod ennyire bizonygatni a boldogságod?" – olvasható a kommentben, melyre több reakció is érkezett, közülük az egyik gyors megoldást kínált a fanyalgónak.

– írta az illető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.