"Martin fiam itt hagyott minket" - meghalt az Erzsébet téren megkéselt fiú

Forrás: Shutterstock -
halál Deák tér késelés Erzsébet tér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tizennyolc éves fiút vasárnap hajnalban késelték meg Budapesten. Életveszélyes állapotban szállították kórházba, sokáig küzdöttek érte, de Martin végül elhunyt.

Február 19-én éjjel két óra körül az Erzsébet téren szóváltásba keveredett egy 18 éves fiú és a szintén 18 éves Martin. Dulakodtak, majd a gyanúsított egy 10 centiméter pengehosszúságú késsel halántékon szúrta a fiút, aki életveszélyes sérülést szenvedett.

Forrás: Shutterstock

"A penge a tarkóján érte az unokatestvéremet, aki azonnal összerogyott és elvesztette az eszméletét. Én kezdtem meg az újraélesztését, amíg a mentők megérkeztek. Odaültem hozzá, és befogtam a sebet, illetve mellkasnyomást alkalmaztam. Folyamatosan bent vagyok Martinnal a kórházban, nem vagyok képes elmozdulni a kórterem közeléből" - mondta korábban Erik.

Kitti, Martin édesanyja Facebook-oldalán most szomorú hírt közölt: fia elhunyt. "Kedves rokonok, ismerősök, Martin fiam itt hagyott minket" - idézi a Bors az anya posztját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.