Újabb azonosítatlan tárgyat lőttek le Amerika felett: a Pentagon szerint lehet, hogy ufókat semmisítettek meg

Forrás: Science Photo Library via AFP/WLADIMIR BULGAR/NASA/SCIENCE PHOTO LIBRARY/Wladimir Bulgar/Nasa/Science Pho -
Pentagon UFO Amerika földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb azonosítatlan tárgyat semmisített meg egy amerikai vadászrepülő, ezúttal a Huron-tó fellett. A Pentagon szerint nem zárható ki, hogy földönkívülieket lőttek le.

Michigan állam kongresszusi képviselője, Jack Bergman a közösségi oldalán közölte még vasárnap délután, hogy

az amerikai hadsereg egy ismeretlen tárgyat szerelt le a Huron-tó felett.

A térségben végrehajtott intézkedést a kormányzati illetékesek is megerősítették, de részleteket nem közöltek. A Huron-tó feletti beavatkozás 8 napon belül a negyedik volt, amikor Észak-Amerika felett azonosítatlan légi eszközt semmisít meg a légierő.

A Daily Mail arról ír, hogy a Pentagon nem zárja ki annak az eshetőségét, hogy a lelőtt objektumok földönkívüliek lehetnek.A Huron-tó feletti ismeretlen tárgyat egyébként egy F-16-os vadászrepülőgép lőtte ki 20 ezer láb magasban, helyi idő szerint 14 óra 42 perckor, azt követően, hogy már két másikat is megsemmisítettek Alaszka és Kanada felett, valamint egy kínai léggömböt Dél-Karolina felett.

Egyelőre nem tudni, hogyan maradt fent a három objektum, ugyanis jelenleg nem ismert meghajtórendszerük van. VanHerch arról is beszélt, hogy a szóban forgó három tárgy hasonló méretű és sebességű volt, amikor kilőtték őket a légtérben.

Illusztráció Forrás: Science Photo Library via AFP/WLADIMIR BULGAR/NASA/SCIENCE PHOTO LIBRARY/Wladimir Bulgar/Nasa/Science Pho

Egy decemberi jelentésből kiderül, hogy a védelmi minisztérium tavaly óta több száz UFO-észlelést elemzett, így érthető, hogy a légierő most sem zárja ki a földönkívüli eszközöket-írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.