Ellopták egy ház teljes tetőszerkezetét Gyulafehérváron

dreamstime -
tető Románia ingatlan ellopták Gyulafehérvár lopás tetőszerkezet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy az egyben meglovasították egy gyulafehérvári ház tetejét, a telken álló másik ingatlanról pedig fémsíneket loptak el a tolvajok. Az esetnek nincsenek tanúi, senki semmit nem vett észre. A tulajdonos tett feljelentést. 

A károsult udvarán két épület található, az egyik egy régi, jelenleg lakatlan ház, melynek teljes tetőszerkezetét lelopták, az összes téglától az utolsó gerendáig. A másik ingatlan a telken egy 400 négyzetméteres csarnok, onnan néhány fémsínt vágtak le és vittek el a tettesek - írja a Transtelex, az alba24 román lapra hivatkozva.

A ház ugyan lakatlan volt, de a tulaj gyakran járt oda, mivel a posta a házhoz kézbesítette a küldeményeit. Utoljára február 7-én volt az ingatlannál, akkor még volt tető a házon. Az eltelt 1 hónapban azonban az eltűnt. Hogy ki lopta el, nem tudni, mert bár egy tetőszerkezet eltulajdonítása nem 2 perces feladat, a környéken senki nem látta, mikor és mi történhetett a házzal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.