Nem ez az első rágalmazási pere Mischinger Péternek: jók az esélyei Szorcsik Viki ellen is

Forrás: TV2 -
Mischinger Péter Farm VIP bíróság Szorcsik Viki rágalmazási per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Farm VIP legutóbbi évada számtalan beszédtémát szolgáltatott. Ez volt az a szezon, amelyben megismerkedett Szorcsik Viki és Szabó András Csuti, ám még ezt is elhomályosítja a színésznő és a korábbi Exatlon-szereplő botránya.

Szorcsik Viki ugyanis azt állítja, hogy egykori játékostársa, a korábbi exatlonos, Mischinger Péter agresszívan, káromkodva letámadta őt és nőiességében megsértette.

A férfi tagadja mindezt, sőt az ominózus "támadást" állítólag sem a kamerák, sem a mikrofonok nem rögzítették, és a többi versenyző sem volt szemtanúja az esetnek, így nem tudni, kinek lehet igaza az ügyben. Hamarosan azonban minden tisztázódhat, ugyanis Mischinger Péter beváltotta ígéretét, és ügyvédjével elindították a rágalmazási pert Szorcsik Viki ellen.

Szorcsik Viki és Mischinger Péter a Farm VIP-ben Forrás: TV2

"Viki továbbra is minden fronton azt állítja, hogy agresszív vagyok, rettegni kell tőlem, ami szemenszedett hazugság. Ugyanis én nem abuzáltam senkit! Nem tetszik, hogy ilyen jelzőkkel illet, noha egy bocsánatkéréssel is beértem volna, de ő még ezt sem tette meg" – mesélte a Story magazinnak Mischinger, aki hozzátette, nem szeretne kártérítést, csak annyi a vágya, hogy kimondják: igazságtalanul vádolták meg.

"Korábban volt már hasonló rágalmazási perem, amit megnyertem, az három és fél évig húzódott, úgyhogy most is fel vagyok készülve arra, hogy akár évekbe telhet, míg tisztára mosom a nevemet. Az ügyvédem szerint egyébként elég jó esélyem van a győzelemre, noha tény, hogy a bírók nem szeretik a celebhisztit."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.