Elhunyt a népszerű sorozatsztár, Nicolas Coster

Forrás: Getty Images via AFP/2015 Getty Images/Matt Winkelmeyer -
színész Nicolas Coster
Nicolas Costert 89 évesen érte a halál. Halálhírét lánya jelentette be a Facebookon. 

„Nagy szomorúsággal a szívemben tudatom, hogy édesapám, Nicolas Coster ma este elhunyt. Kérem, emlékezzenek rá úgy, mint nagyszerű művészre. Igazi színész volt, aki mindig is inspirálni fog, és tudom, milyen szerencsés vagyok, hogy ilyen nagyszerű apám van!! Nyugodjon békében" – írta Dinneen Coster, a színész lánya.

Nicolas Coster 2017-ben Daytime Emmy-díjat kapott a The Bay című sorozatban nyújtott alakításáért Forrás: Getty Images via AFP/2015 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Coster több mint 100 filmben és sorozatban játszott, filmes, televíziós és színházi karrierje évtizedekre nyúlik vissza. Sok más produkció mellett Coster sokat dolgozott szappanoperákban is.

Az utóbbi években olyan népszerű és nagysikerű produkciókban volt látható, mint Az ifjú pápa, Jobb idők és a Döglött akták, de korábban szerepelt a Knight Rider, Dutyi dili, Magnum, Dallas, Az elnök emberei és a A farm, ahol élünk című sorozatokban és filmekben is. 2017-ben Daytime Emmy-díjat kapott a The Bay című sorozatban nyújtott alakításáért.

A CNN-nek adott nyilatkozatában Coster ügynöke, Chrystal Ayers azt mondta, hogy a színész hosszú ideje küzdött rákbetegséggel, melynek szövődményei miatt halt meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.