Tragikusan fiatalon, 36 éves korában elhunyt a Trónok harca színésze

Darren Kent színész trónok harca
Augusztus 11-én elhunyt Darren Kent. A színész nagyon beteg volt, hosszan küzdött a gyógyulásért, de alulmaradt a harcban. 

Az essexi születésű Kent a Trónok harca című sorozatban játszott szerepével vált ismertté, de szerepelt az EastEndersben is. Karrierje során olyan hollywoodi sztárokkal dolgozhatott együtt, mint Kiefer Sutherland, Dominic West és Sean Bean - írja a Daily Mail.

Darren csontritkulással, krónikus ízületi gyulladással, és egy rendkívül ritka bőrbetegségel is küzdött. Barátai és rajongói szívszorító üzenetekkel búcsúztak tőle a közösségi médiában. Azt írták, "csodálatos és különleges emberi lény volt, aki mindenhez pozitívan állt, és nem sajnálta az idejét másoktól". Kiváló színésznek tartották, kollégái megtiszteltetésnek érzik, hogy dolgozhattak vele.

Ügynöke azt írta, Darren az utolsó perceit szüleivel és legjobb barátjával töltötte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.