Szívszorító szavakkal búcsúzik Zendaya Angus Cloudtól: "Bármilyen szobát beragyogott"

eufória sorozat gyász színész Zendaya Angus Cloud
Hétfőn délelőtt elhunyt Angus Cloud, az Eufória sorozat fiatal szereplője. A színészre édesanyja talált rá, a mentők azonban már nem tudták megmenteni, a helyszínen halottá nyilvánították. Angustól szívszorító közleményben búcsúzott a családja, a HBO és az Eufória produkció, valamint a gyönyörű modell, Sydney Martin, akiről azt pletykálták, hogy Angus kedvese volt. 

Az Eufória sorozat főszereplője, Zendaya is az Instagramon tette közzé búcsúját.

„Leírhatatlan szavakkal, az végtelen szépség, ami Angus volt. Hálás vagyok azért, hogy megismerhettem, a testvéremnek hívhattam és hogy láthattam a meleg, kedves szemeit és a ragyogó mosolyát, hogy hallhattam a mindenkire átragadó kacagását. (ha csak eszembe jut, ahogy nevetett, most is mosolygok). Tudom, hogy az emberek gyakran használják ezt a kifejezést, amikor a szeretteikről beszélnek: bármilyen szobát beragyogott, ahova belépett, de rá ez teljesen igaz volt" - írta többek között Zendaya Angus Cloudról egy fotó kíséretében.

Angus halálának okát még nem erősítették meg, arról azonban már lehet olvasni, hogy a színésznek komoly mentális problémái voltak, ami pár héttel ezelőtt, amikor elveszítette imádott édesapját, még komolyabbá vált. A színészt édesanyja hétfőn délelőtt találta meg otthonukban, már nem volt pulzusa, arra gyanakodott, hogy túladagolta magát. Kihívta a mentőket, akik Angust a helyszínen halottá nyilvánították. A hatóságok még nyomoznak Cloud tragikus halála ügyében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.