A túlvilágon is aggódik dédunokáiért II. Erzsébet: különös sors vár Archie-ra és Lilibetre - állítja egy jós

Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville -
aggodalom II Erzsébet Lilibet Archie Nostradamus
A magát élő Nostradamusnak nevező brazil Athos Salomé, aki már természeti katasztrófákat is megjósolt azt állítja II. Erzsébet a túlvilágon aggódik a dédunokéiért, Archie-ért és Lilibetért.
A sussexiek nagy hatással lesznek a világra, állítja az "élő Nostradamus" Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville

Athos szerint - bár Károly király elvenné unokáitól a hercegi címet - Archie és Lilibet nagy befolyást gyakorolnak majd a világra, ami 2030/2031-től lesz látványos, akkor új fejezet kezdődik az életükben.

Lilibet lényegét tekintve nagyon hasonlít Lady Dianára, és ez soha nem fog megváltozni, állítja, így hasonló hatással lesz az emberekre mint néha nagyanyja. Athos szerint Harry ideje 2027-ben jön el, Meghan pedig már 2025-ben élő történelemmé válik, olyan befolyásra tesz szert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.