Lerántották a leplet a kaliforniai ufóészlelésekről: a földönkívüli-vadászok azonban mást állítanak

légierő Kalifornia rendőr haditengerészet ufóészlelés
Az amerikai légierő egy volt tisztje részleteket árult el egy 20 évvel ezelőtti - állítólagos - kaliforniai ufóészlelésről. Akkoriban San Diegóban többen állították, hogy azonosítatlan repülő tárgyakat láttak az égen, nem is egyszer, ám a katona most megmagyarázta, szerinte mi is volt az valójában. 

Az egykori tiszt arról beszélt, hogy az ufóészlelések a legtöbbször az Egyesült Államok légierejének vagy más katonai gyakorlatoknak tulajdoníthatók. Tehát amit a San Diego-iak láttak, nem földönkívüli látogatók voltak, hanem valójában az amerikai haditengerészet ejtőernyős csapata, aki tervezett ugrást hajtottak végre.

Az ufóvadászok természetesen nem elégedtek meg ezzel a magyarázattal, egy rendőr például arról beszélt, hogy az ufómegfigyelők képzettek, és biztosan nem keverik össze az ejtőernyős katonákat vagy a repülőgépeket a földönkívüli jelenségekkel.

Hogy pontosan mit láttak Kaiforniában, azóta is rejtély.

Ez is érdekelhet:

Csak az elmúlt évben 300 ufóészlelést vizsgált meg a Pentagon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.