Lopásra tanítja gyermekét a fiatal nő egy nyíregyházi drogériában - Videó

nő, lopás, bolti lopás
Shutterstock - Andrey_Popov
lopás fiatalkorú videó gyermek
Lopásra tanította a kisgyermekeit egy fiatal dunántúli nő a nyíregyházi DM-ben. A drogéria biztonsági kamerájának a felvételén jól látszik, hogy a luxustermékekre utazó nő összehangoltan tüsténkedett csemetéivel. A Nyíregyházi Járási Ügyészség kiskorú veszélyeztetésének bűntette állítja bíróság elé többgyermekes fiatal anyukát.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy a fiatal nő csak átmenetileg tartózkodott Nyíregyházán a 7-8 éves gyermekeivel.  A vádirat szerint a nő tavaly májusban bement az egyik belvárosi drogériába a három kiskorú gyermekével együtt azért, hogy gyermekei segítségével termékeket lopjon.

A nő  és az alig 7-8 éves gyermekei egy órát tartózkodtak az üzletben, nézelődtek, összehangoltan mozogtak, és közel 40 ezer forint értékben napszemüvegeket, arckrémet és egyéb dekor kozmetikumokat loptak el.

A nő gyermekei ruházatába, valamint a nála lévő táskába és kabátjába rejtette az árukat. A kicsik végig figyelemmel kísérték az anyjuk tevékenységét, és segítségére voltak az elvenni kívánt tárgyak elrejtésében, és maguk is tettek el árucikkeket az anyjuk táskájába.

Az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztést kért a gyermekei erkölcsi fejlődését veszélyeztető anyára azzal, hogy rendeljenek ki mellé pártfogót.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.