"Madeleine McCann még mindig élhetne" - nyilatkozta Brückner másik áldozata

Madeleine McCann
Getty Images -
gyerekrablás Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann Christian Brückner
A 40 éves Hazel Behan, aki azt állítja, hogy Christian Brückner megerőszakolta vallomást tett. Madeleine McCann talán még élne, ha hamarabb be tudta volna azonosítani a vádlottat.

Egy nő, Hazel Behan a hónap elején azt vallotta a bíróságon, hogy 2004-ben az algarvei lakásában megtámadta az azóta elítélt szexuális bûnözõ, Christian Brückner. Ez pont három évvel azelőtt történt, mielőtt elrabolhatta Madeleine-t szülei nyaralójából Portugáliában. Hazel szerint Madeleine McCann még mindig élne, ha hamarabb azonosította volna a férfit. 

Madeleine McCann
Madeleine McCann feltételezett elrablóját egy nő is felismerte
Forrás: Getty Images

Madeleine McCann állítólagos elrablóját korábbi áldozata is azonosította

A 40 éves Hazel 2020-ban jelentkezett a rendőrségen, és azt mondta, hogy felismerte Brueckner szemét, miközben olvasott az esetről. Korábban 2004-ben már beszélt a portugál rendőrséggel, de akkor nem tudta azonosítani álarcos támadóját.

Rainer Grimm, a Madeleine-ügyet vezető nyomozó a minap a bíróság előtt beszélt Hazel vallomásáról, amit korábban nem vettek komolyan: nem hitték, hogy összefüggés Madeleine McCann és Hazel esete között. 

Brückner váltig tagadja a vádakat

Brückner, aki hét éve börtönbüntetését tölti nemi erőszakért, állítja, hogy nincs köze lenne Madeleine - 17 évvel ezelőtti - eltűnéséhez és tagadja azt a három nemi erőszakot és két szeméremsértő bántalmazást is, amelyekért most újra bíróság elé állítják.

A kislány eltűnését dokumentumfilm is feldolgozta.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.