Ritkán látott fotót osztott meg családjáról Weisz Fanni

fotó Weisz Fanni Weisz Fanni anyukája sztárok karácsonyi fotó Weisz Fanni családja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hallássérült modell és szépségkirálynő tavaly nyáron sokkolta a követőit, ugyanis bejelentette, hét év után elválik férjétől. A bíróság idén ősszel pedig hivatalosan is kimondta a házasság végét. Fanni azóta kivirágzott.

Erről árulkodik legutóbbi fotója is, amin ráadásul nem akárkikkel látható együtt. A gyönyörű modell teljesen új életet kezdett a válás óta és jókedvűen készül a karácsonyra. Úgy tűnik, idén sem lesz egyedül, hiszen a családja támogatására ezúttal is számíthat.

Nem csak anyukája, hanem mamája is mellette áll.

Szó szerint is. Fanni ugyanis egy ritkán látott fotót osztott meg nemrég saját közösségi oldalán. A modell a pécsi karácsonyi vásárról posztolt, ahová anyukájával és a mamájával közösen látogattak el. A három generáció arcáról süt a boldogság.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.