Tom Cruise egy gépből kiugorva, zuhanás közben kíván boldog karácsonyt - Videó

sztárok ejtőernyő Mission Impossible Top Gun: Maverick Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem véletlenül emlegetik úgy Tom Cruise-t, mint az utolsó akciósztárok egyikét. Legújabb attrakciójával is bizonyítja, hogy az extrém jelenetek során sem kell neki a kaszkadőr segítsége.

Az idei év legnagyobb moziszenzációja a Top Gun: Maverick, és meglepetése is, ugyanis toronymagasan megnyerte 2022-es évet a pénztáraknál. A legendás akciófilm új része 1 milliárd 488 millió dollár bevételt termelt szerte a világon, és ezt ebben a naptári évben a nemrég bemutatott Avatar: A víz útja sem lesz képes megdönteni.

Tom Cruise tehát joggal lehet boldog, ugyanis a nézők és a kritika is imádja a Top Gun: Mavericket, és gőzerővel folyik legújabb filmjének, a Mission: Impossible folytatásának forgatása. A felvételek szünetében pedig szakított időt arra is, hogy megköszönje a Top Gun rajongóinak a film sikerét és boldog karácsonyt kívánjon.: mindezt egy repülőgépből kiugorva.

Cruise idén töltötte be a hatvanat, és nem ez az első extrém mutatványa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.