Adventi koszorúk - Ada, Vajna Timi és Horváth Éva tavaly ilyet készített

Vajna Timi adventi koszorú Horváth Éva Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2014-ben egymás után bukkannak fel a celebek imádnivaló koszorús képei. 

A karácsonyi készülődés hamarosan kezdődik, a hagyományok szerint advent első vasárnapján kell meggyújtani az első gyertyát az adventi koszorún, amely arra emlékeztet, hogy négy hét múlva itt a karácsony. Tavaly számos magyar sztár vette ki a részét a készülődésből - íme 3 kedvenc koszorúnk.

Vajna Timi gyönyörű, rózsaszín koszorúját két nem kevésbé szép cica szagolgatta - cuki, nem igaz?

Forrás: Instagram/timeavajna

Adánál jó volt tavaly gyermeknek lenni - adventi díszei egészen mesések lettek!

Forrás: Iphoneogram/Pintér Adrienn

A következő pedig Horvát Éváé, nála a különleges, gyertyatartó megoldásra hívtuk fel a figyelmet.

Forrás: Instagram/evahorvathofficial
Dér Heni: Hiányzik a családról szóló jövőképemhttp://www.life.hu/sztarok/20151112-der-heni-uzletasszony-lett-hianyzik-neki-a-csaladrol-szolo-jovokep-az-otthon-es-a-boldogsag.htmlÉnekesnőként ismerjük, pedig az üzletasszony megnevezés sem áll távol Dér Henitől. A Vajdaságból indult tini önerőből küzdötte fel magát a hazai zenei élet élvonalába. A Megasztár 1 óta töretlen népszerűségnek örvend. TV + Sztárok--Wolf Kati: Adminisztratív okokból nem vettem fel a férjem nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20151106-wolf-kati-ha-valasztanom-kellett-volna-csalad-es-karrier-kozott-a-csaladot-valasztottam-volna.htmlWolf Kati hétről hétre elkápráztat minket tehetségével és humorával a Sztárban sztár színpadán. Az énekesnő végre elárulta, melyik is a valódi arca, a korábban mutatott komoly előadóé vagy a vidám anyukáé. TV + Sztárok-- Gallusz Niki: A párom szülei nem minősítenek, hanem elfogadnak minkethttp://www.life.hu/sztarok/20151026--gallusz-niki-vallomasa-szinhazrol-onallo-estrol-kapcsolatarol.htmlA popslágerekkel ismertté vált Gallusz Nikolett mindig is kissé különcnek számított. A színésznő nem elégedett meg a Madách Színház legendás szerepeivel, önálló estet állított színpadra. Szirtes Tamás nem véletlenül titulálta szabad személyiségnek, akiben különböző lények bujkálnak. TV + Sztárok--Ördög Nóra:Egy gyomorbavágó élménnyel gazdagodtamhttp://www.life.hu/sztarok/20151111-ordog-nora-egy-gyomorbavago-elmennyel-gazdagodott-angolaban.htmlÉletre szóló tapasztalatot szerzett Ördög Nóra Afrikában, aki amióta hazatért, még jobban értékeli a családja nyugodt, biztonságos életét. Globális gondolkodásra biztat, és azzal a felelősségérzettel gazdagodott, hogy ha akarunk, igenis tudunk tenni a nélkülöző gyerekekért. TV + Sztárok--Ilyen szigorú édesapa lenne? Erdei Zsolt nem vesz játékot a kislányánakhttp://www.life.hu/sztarok/20151112-ilyen-szigoru-edesapa-lenne-erdei-zsolt-nem-vesz-jatekot-kislanyanak.htmlErdei Zsolt imádja a kislányát, Grétit, aki koraszülöttként, hat hónaposan jött a világra, és mindössze 920 grammot nyomott. Mégsem halmozza el ajándékokkal a picit. Vajon miért? TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huNádai Anikót a párja mentette meg a szülés utáni depressziótólhttp://www.life.hu/sztarok/20151109-nadai-anikot-az-ejjel-nappal-budapest-sztarjat-a-parja-kovacs-daniel-mentette-meg-a-szules-utani.htmlKimozdult kisfia mellől Nádai Anikó, aki csodásan néz ki a szülés után. Három hónapos kisbabája észre sem vette, hogy édesanyja helyett a nagymamája őrizte álmát, így szülei végre kettesben tudtak eltölteni egy estét, azaz három órát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.