Salma Hayek kitiltotta kislányát a Vadállatok forgatásáról

2012.06.24. 12:57

Amikor Salma Hayek forgat, megszokott látvány, hogy kislánya, Valentina ott ücsörög a rendező monitorja mellett, és élvezi a nagy felfordulást, ami a filmkészítéssel jár. A színésznő legújabb filmje, a Vadállatok forgatásán azonban nem lehetett ott a majdnem ötéves kislány.

Forrás: AFP"Úgy gondoltam, nem tenne jót neki, ha egész nap olyan színészeket látna, akik nyakig véresen ütik-verik egymást" - magyarázza Salma. "Még soha nem dolgoztam olyan brutális filmben, mint ez. A másik ok, amiért Valentina nem jöhetett el, a rendező személye volt.

Nem hiszem, hogy Oliver Stone boldog lett volna, ha a kislányom ott lábatlankodik körülötte. Valentina ráadásul az utóbbi időben rászokott, hogy megkéri a rendezőt: hadd mondhassa ő a felvétel kezdetén, hogy 'tessék!'. El tudom képzelni, hova küldte volna őt Oliver, ha Valentina neki is előáll ezzel a kéréssel."

A békés kaliforniai kendertermelők és a mexikói drogkartell véres összecsapásáról szóló Vadállatokat így jellemzi az egyik főszereplő, Taylor Kitsch: "Ez a film könyörtelenül pofán veri a nézőt, és amikor sírva összecsuklik, még hirtelen belerúg hátulról."

Savages - hazai bemutató: 2012. október  

Forrás: UIP 

 

 

 

 

 

 

Íme az Alkonyat - Hajnalhasadás legújabb előzetesehttp://www.life.hu/szorakozz/20120621-ime-az-alkonyat-hajnalhasadas-legujabb-elozetese.html Elhunyt Richard Lynch horror- és akciósztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20120621-elhunyt-richard-lynch-horror-es-akciosztar.html Angelina Jolie már forgatja az új Csipkerózsikáthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120621-angelina-jolie-mar-forgatja-az-uj-csipkerozsikat.html Mel Gibson sittre került, de köszöni, jól vanhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120620-mel-gibson-sittre-kerult-de-koszoni-jol-van.html Nők, akik a frászt hozzák ránk - Félelmetes fehérnépek a filmvásznonhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120614-ezek-a-nok-a-fraszt-hozzak-rank-minden-idok.html

 

   

színésznőfilmművészetforgatáskislány