Salma Hayek kitiltotta kislányát a Vadállatok forgatásáról

színésznő forgatás filmművészet kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor Salma Hayek forgat, megszokott látvány, hogy kislánya, Valentina ott ücsörög a rendező monitorja mellett, és élvezi a nagy felfordulást, ami a filmkészítéssel jár. A színésznő legújabb filmje, a Vadállatok forgatásán azonban nem lehetett ott a majdnem ötéves kislány.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem hiszem, hogy Oliver Stone boldog lett volna, ha a kislányom ott lábatlankodik körülötte. Valentina ráadásul az utóbbi időben rászokott, hogy megkéri a rendezőt: hadd mondhassa ő a felvétel kezdetén, hogy 'tessék!'. El tudom képzelni, hova küldte volna őt Oliver, ha Valentina neki is előáll ezzel a kéréssel."

A békés kaliforniai kendertermelők és a mexikói drogkartell véres összecsapásáról szóló Vadállatokat így jellemzi az egyik főszereplő, Taylor Kitsch: "Ez a film könyörtelenül pofán veri a nézőt, és amikor sírva összecsuklik, még hirtelen belerúg hátulról."

Savages - hazai bemutató: 2012. október

Forrás: UIP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.