Saját magával csókolózik Mel B

csók fehérnemű provokáció videó LifeNight Mel B Spice Girls klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Spice Girls egykori énekesnője nyolc év után először jelentkezett új szóló produkcióval, amelynek videóklipje igencsak ütősre sikeredett.

Nyolc év kihagyás után visszatérni a showbizniszbe? Nagy kihívást jelent mindenkinek. De nem Mel B-nek: az egykori Spice Girl hosszú hallgatás után új számmal jelentkezett, amelyet egy még ütősebb klippel spékelt meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Bár a háromgyerekes édesanya csodásan mutat lenge öltözékben, legújabb videóját mégsem a fehérneműs jelenetek teszik olyan emlékezetessé. Melanie Brown egy nővel vált forró csókot - aki kiderül, hogy nem más, mint saját maga. Úgy látszik, a 38 éves énekesnő szeret provokálni. Legutóbb karcsúsága titkát osztotta meg a nagyérdeművel, amelyet szerinte a rendszeres szerelmeskedésnek köszönhet. Mel B legújabb videóját alább te is megnézheted:

A Spice Girls énekesnője ismét bepasizott - Nem is akárkivel jött össze!http://www.life.hu/legykepben/20120828-russell-brand-es-a-spice-girls-enekesnoje-geri-halliwell-randiznak.htmlÖsszeállt a Spice Girls - de csak az olimpia tiszteletérehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120813-osszeallt-a-spice-girls-de-csak-az-olimpia-tiszteletere.htmlA családról mesélt Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130811-victoria-beckham-divattervezo-a-vogue-cimlapjan-pozol-es-a-csaladjarol.htmlEzért vág mindig savanyú képet Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130723-nem-mindig-unottak-es-rosszkedvuek-a-savanyu-arcot-vago-emberek.htmlKiestek Mel B mellei Cannes-banhttp://www.life.hu/szepulj/20130524-mel-b-enekesno-mellei-majdnem-kiestek-szuk-ruhajabol-cannesban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.