Nicole Kidman arcával indult a filmfesztivál

Forrás: AFP/Loic Venance -
megnyitó Grace - Monaco csillaga botox film pmsza Nicole Kidman Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg Cannes 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
67. alkalommal gurítják le Cannes-ban a vörös szőnyeget, amelyen május 25-ig parádézhatnak sztárjaink.

Május 14-én startol a 67. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál, amely a meglehetősen botrányszagú Grace Kelly életrajzi filmnek, a Grace – Monaco csillagának bemutatásával kezdődik. A címszerepet alakító Nicole Kidman már kedden megérkezett a francia városba a film népszerűsítése céljából – amely helyett mindenki figyelme a színésznő arcára szegeződött.

Forrás: AFP/Loic Venance

Nicole tavaly bevallotta, a filmfesztivált megelőzően részt vett egy botoxkezelésen – képeit elnézve minden gyanúnk megvan rá, hogy idén sem tett másképp. Nemcsak ő lesz az egyedüli A-listás sztár Cannes vörös szőnyegén: Marion Cotillard-ra, Hilary Swankre, Meryl Streepre, Julianne Moore-ra, Ryan Goslingra és Eva Mendesre is számíthatunk, illetve az egykori szerelmespár, Robert Pattinson és Kristen Stewart is ott lesznek – csak épp külön-külön érkeznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.