A Campus fesztiválon jubilál a Tankcsapda

Forrás: facebook/Tankcsapda -
Rúzsa Magdi fellépő Quimby jubileum Majka Debrecen Tankcsapda Kowalsky meg a Vega Campus Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas bulival ünnepli 25 éves jubileumát a Tankcsapda a debreceni Nagyerdőben, ahol nemzetközi fellépők is tiszteletüket teszik.

Július 23-án nyitja meg kapuit Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja megújult környezetben, még magasabb színvonalon.

Forrás: facebook/Tankcsapda

Idén is számos hagyomány folytatódik, és nemcsak programokban lesz különleges, hanem látványban, a programhelyszínek egyedi kialakításában is. Újra megcsodálhatjuk a fesztivál emblémáját jelentő Víztornyot, amelynek különleges megvilágítása varázslatos látvány lesz. A koncertek mellett lesz színház, mozi, sport, humor, képzőművészet, költészet és gasztronómia is.

A nemzetközi felhozatalt erősíti a dán The Asteroids Galaxy Tour zenekar. A 2007-ben alakult együttes első sikerét Amy Winehouse-szal közös fellépésük, a Katy Perryvel közös turné, valamint az Apple iPod Touch reklámjához írt 'Around The Bend' című daluk hozta meg. A Campus új programhelyszínt avat, a több mint ezer négyzetméteres particsarnokot, a TELEKOM HALL-t világsztárok veszik majd birtokba. Először lép közönség elé Debrecenben a svájci DJ Antoine, a színpad másik világsztárja a német származású Wankelmut.

A nemzetközi produkciók mellett a hazai zenei élet legjobbjaival találkozhatunk a Nagyerdőn, hiszen ott lesz a Quimby, a Punnany Massif, Rúzsa Magdi, a Budapest Bár, a Kowalsky meg a Vega, a Vad Fruttik, a Carbonfools, a Hősök, az Intim Torna Illegál, a HS7, a Road, a Supernem, a Fish!, a Belga, Majka és Curtis, Bárány Attila és Julia Carpenter, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Aranyosi Péter és még sokan mások.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.