Végre! Itt az Az éhezők viadala: A kiválasztott első részének bemutatója

trailer az éhezők viadala: A kiválasztott bemutató Az éhezők viadala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2014 novemberében érkezik a hazai mozikba Az éhezők viadala: A kiválasztott első része. Addig is itt vannak az első képsorok a filmből.

Az ősz egyik legjobban várt filmje Az éhezők viadala harmadik részének (most jön a csavar!) első része. A filmben feltűnik több világsztár is, akiket alaposan megváltoztattak. Julianne Moore például megőszült a film kedvéért, a Trónok harca szexi sztárja, Natalie Dormer pedig félig borotvált fejjel állt a kamerák elé. A trailerből hiányzik az előző rész végén túszul ejtett Peeta (Josh Hutcherson). Ha az első két részből indulunk ki, akkor valószínűleg nagyon látványos, nagyon lendületes, nagyon hatásvadász és nagyon izgalmas filmre számíthatunk.

Az éhezők viadala

2012-ben ez volt az év egyik legfelkapottabb hollywoodi mozija akkor, amikor még gyakorlatilag be sem mutatták. Miért? Már akkor megpróbáltuk megfejteni a titkot.

Az éhezők viadala: Futótűz

Még több, még különlegesebb, még látványosabb és még nagyobb sztárokkal: a filmbeli második viadal egyértelműen megmutatja a szórakoztatóipar logikáját. No és a puszta életben maradáson kívül ezúttal már tudnak mással is foglalkozni a film főhősei: például egymással, aminek egy szépen kicsúcsosodó szerelmi háromszög lesz a végeredménye. A filmről ebben a cikkünkben olvashatsz még bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.