Mi lett a Reszkessetek, betörők! leggonoszabb szereplőjével?

Forrás: AFP -
Joe Pesci betörő Macaulay Culkin szereplő Reszkessetek, betörők!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogyan élnek ma az 1990-es évek népszerű mozijának, a Reszkessetek, betörők!-nek a szereplői? Mi lett a gonosz betörővel? Mutatjuk.

Kíváncsi vagy, hogyan boldogulnak ma az életben a film egykori főhősei? Akkor kattints IDE a teljes listáért!

A Reszkessetek, betörők! főszereplőjéről, Macaulay Culkinról sokszor írtunk már. Az egykori gyereksztár lezüllött felnőtté vált, akinek alkohol- és drogproblémáitól hangos a sajtó. De mi lett vajon azóta a film többi szereplőjével?

A Life.hu választása: az egyik betörő, Harry Lime, akit Joe Pesci alakított.

Forrás: AFP

A Kevinre támadó két betörő közül a gonoszabbikat és elszántabbat Joe Pesci játszotta. A családi mozi után még jó néhány ismert produkcióban (A Nagymenők, a Halálos fegyver-filmek, a Vinny, az 1ügyű vagy a Casino) feltűnt, majd visszavonult. Ezután énekléssel, golfozással és reklámokban való megjelenésekkel múlatta az időt. 1998 után mindössze két filmben volt látható, bár többször szóba került, hogy visszatér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.