80 éves lenne a Király - Unokái így ünnepelték Elvis Presley születésnapját

Forrás: elvis.com -
Memphis Elvis Presley torta rajongó unoka Riley Keough család Lisa Marie Presley Priscilla Presley születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Királyt egykori felesége, Priscilla, lánya, Lisa Marie és unokái köszöntötték csütörtökön Memphisben.

Hiába volt mínusz 8 fok csütörtökön a Tennessee állambeli Memphisben, mégis több száz Elvis Presley-rajongó gyűlt össze, hogy együtt köszöntsék a királyt családjával 80. születésnapján. Képekért kattints ide.

Forrás: elvis.com

A világhírű zenei ikont, aki 1935. január 8-án született, egy 8 emeletes tortával ünnepelték, amelyet egykori felesége, Priscilla vágott fel. A most 69 éves Priscillát, egyetlen lánya, a 46 éves Lisa Marie és az ő gyermekei, Riley, Benjamin Keough és a negyedik házasságából született 6 éves ikrek, Harper és Finley Lockwood kísérték el.

Kiderültek a Király hálószobatitkai

Szűz lányok és szerepjátékok - egy nemrég kiadott könyv Elvis Presley szerelmi életét boncolgatja. Részletekért kattints ide!
Eladják Elvis Presley két magánrepülőjéthttp://www.life.hu/news/20150103-eladjak-elvis-presley-ket-maganrepulojet-lisa-marie-es-a-hound-dog-ii-elnevezesueket.htmlElvis Presley két magánrepülőjét együtt kínálják eladásra. Az aukciót szervező aukciósház 10-15 millió dollárt vár az egykori sztár különleges gépeiért - adta tudtuk a The Daily Telegraph nyomán az MTI.NewsOrigoElvis Presley él! És taxival közlekedik - Videó!http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20150107-elvis-presley-szemelyesen-vezet-egy-budapesti-taxit-es-megenekelteti-az-tuasait.htmlA címben található állítás igaz, erről ti is meggyőződhettek, ha megnézitek ezt a videót! Katz DávidAFPKukkants be Elvis Presley titkos szerelmi fészkébe!http://www.life.hu/intim/20140910-elvis-presley-titkos-szerelmi-feszkerol-keszult-fotok-kerultek-nyilvanossagra.htmlElvis Presley titkos szerelmi kuckójának eddig sosem látott felvételei kerültek fel az internetre. A Palm Springsben található házról senki nem tudott, csak a híresség legközelebbi barátai.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.